Personalet

Agnete Vang

Agnete Vang, Dyrlæge

Jeg blev færdig som dyrlæge i 1985 og blev herefter assistent på Farum Dyreklinik, indtil jeg i 1986 overtog Farum Dyreklinik. Har siden 1991 drevet Farum Dyreklinik sammen med Claus Nicolet.

Mine faglige hovedinteresser er hudsygdomme (dermatologi), herunder parasitære, infektiøse og allergiske hudsygdomme hos hunde og katte. Jeg er med i to ERFA grupper, som  jævnligt mødes og diskuterer de nyeste tiltag indenfor veterinærmedicin. Der ud over deltager jeg jævnligt  i kurser indenfor medicin og kirurgi indenlands og udenlands. Jeg er pt igang med en medicinsk efteruddannelse under ESVPS (european school for veterinary postgraduate studies), et studium der strækker sig over 2 år. Her bliver vi undervist i den nyeste viden inden for de forskellige medicinske emner af internationale forskere.

Min franske Basset  Bleu de Gascogne hund , Manon f. 2007 er dagligt med på klinikken. Manon er født i Strassburg, hvor vi har hentet hende.

Jeg er gift med Carsten, som er psykiater og vi har to piger Emilie fra 88 og Anne Sophie fra 92. Jeg holder meget af at rejse til Frankrig, hvor specielt Provence er det fortrukne feriested.

Jeg holder meget af vandreture i skov, og dyrker spinning på en cykel i fitnesscenter, så tit som det kan lade sig gøre.

Claus Nicolet

Claus Nicolet, Dyrlæge

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i 1987, og startede som assistent på Hillerød Dyrehospital, hvor jeg både kørte i landpraksis og behandlede smådyr i 4 år. Herefter kom jeg til Farum Dyreklinik, hvor jeg siden 1990 udelukkende har beskæftiget mig med hunde- og kattesygdomme. Jeg blev i januar 2008 færdig som øjenpaneldyrlæge, efter 7 års efteruddannelse med kurser i England, Frankrig og skandinavien og afsluttende skriftlig og praktisk eksamen i Oslo.

Jeg er autoriseret til, at diagnosticere arvelige øjensygdomme hos hunde og katte og kan udstede ECVO–øjenattester til hunde der i DKK regi skal indgå i avl. Jeg holder 2 kollektive øjenundersøgelser årligt.

Jeg sidder i Dyrlægeforeningens Øjenudvalg og har siddet i bestyrelsen i Dansk Selskab for Veterinær Ophthalmologi (DSVO). Jeg har fra 1991 til 2010 været kredsformand i Dyrenes Beskyttelse i Hørsholm.

Mine fritidsinteresser omfatter familien, haven, alpint skiløb, cykling og rejser. Jeg har boet 10 år i Grønland og nyder at holde ferie i Provence, Durance dalen nord for Manosque.

Jeg er gift med Gitte Nicolet der også er dyrlæge og har Niverød Dyreklinik i Nivå. Vi har to drenge, en dejlig Labrador der hedder Selma og to katte.

Ninna Verland, Dyrlæge

Ninna har været ansat i Farumdyreklinik siden maj 2016. Inden da var hun sommerferieafløser for vores sygeplejersker og har på den måde været tilknyttet klinikken siden hendes studiestart i september 2009.

Ninna har en stor interesse for medicinske sygdomme hos hunde og katte og fugle samt andre eksotiske dyr. Hun har specialiseret sig i papegøjer og er selv ejer af to grå jacoer (Karla og Togo) og en amazonpapegøje (Coco). Der ud over har Ninna en kanin, to katte (Perle og Toulouse) og høns.

Hun er gift med Casper og sammen har de to piger (Emilia og Olivia). Ninna bor her i Farum. Hun holder meget af at rejse til eksotiske steder og de er en aktiv familie der dyrker meget motion.

Mette Henriksen

Mette Henriksen, Klinikassistent

Mette har været ansat som klinikassistent på Farum Dyreklinik siden september 2008.

Mette har en fortid som selvstændig frisør. Hun er en stor dyreelsker og går meget op i dyrevelfærd og økologi. Det er bl.a. Mette der sørger for at vores indlagte dyr får mad og vand og kommer til at ligge behageligt og får varme tæpper efter operationer.

 

Natasha Jensen

Natasha Jensen, klinikassistent

Natasha har været ansat på Farum Dyreklinik siden marts 2015.

Hun deltager i alle funktioner på klinikken, og har kendskab til alle procedurer vedrørende røntgen og laboratoriearbejde. Det er Natasha der gør klar til anæstesi og er med til at overvåge patienterne både under og efter bedøvelsen.

Natasha har selv 2 Chihuahua’er derhjemme, Diva og Ditlev, og en Border Terrier, Tilde og hun har mange års erfaring med pasning og træning af hunde, og kender personligt til alle de spørgsmål der opstår for nye hundeejere.