Dyrlægevagt

Der er behov for dyrlægehjælp døgnet rundt, og Farum Dyreklinik klinik kan ikke altid stå effektivt til rådighed udenfor almindelig åbningstid. Derfor er Farum Dyreklinik med i en en vagtordning, der er en sammenslutning af en række dyrlægepraksis i Frederiksborg Amt.

Frederiksborg Dyrlægevagt tilbyder hjælp til akut syge eller tilskadekomne hunde, katte, fugle og andre mindre kæledyr, som er patienter på klinikkerne i vagtsammenslutningen.

Alle klinikkerne har moderne udstyr til førstehjælp, laboratorieundersøgelse, røntgenundersøgelse, narkose og kirurgi.

Sådan gør du

Har du behov for akut hjælp, træffes vagthavende dyrlæge på telefon 70 22 33 07.

Dyrlægen skal altid kontaktes telefonisk, inden du henvender dig på klinikken. I modsat fald risikerer du at køre forgæves og i en nødsituation at spilde kostbar tid.

Har du truffet en aftale, som du ikke ønsker at benytte, bedes du hurtigst muligt ringe og give besked. Dette gælder også, såfremt du bliver forsinket, f.eks. ved transport med Falck eller Taxa. I modsat fald er vagthavende dyrlæge berettiget til et honorar for forgæves ventetid.

Hvad koster det

Al dyrlægebehandling, der ydes udenfor normal åbningstid, bliver udført til den normale takst samt et tillæg på 100%. Husk, at dyrlægeregninger bliver tillagt moms.

Der forventes kontant afregning, check eller dankort i forbindelse med behandlingen. Indlægges patienten til videre behandling, kan dyrlægen i visse tilfælde bede om et depositum.